Paketten en nazorg

Basis pakket

2 consulten 60-90 min

90 euro

Cliënten die voor dit pakket kiezen vinden het prettig om zelfstandig verder te werken met de adviezen en informatie die ze gekregen hebben.

Na analyse van de gegevens van de intake wordt er gewerkt aan een thema naar jouw keuze. De consulten worden dus ingevuld naargelang jouw behoeften. Het is een korte maar intense begeleiding.

Buiten de consulten is er steeds de mogelijkheid om per mail of Whats App vragen te stellen of me op de hoogte te houden van je vorderingen. 

Op het einde van het basispakket kan u zelfstandig verder met het gekozen thema.

Totaalpakket

5 consulten 60-90 min

215 euro

Pakket de luxe

Onbeperkt consulten /3 maanden

325 euro

Cliënten die voor dit pakket kiezen vinden het een geruststelling te weten dat ze altijd bij mij terecht kunnen. In onderling overleg worden er dus onbeperkt consulten ingepland gedurende 3 maan-den naargelang jouw behoeften. Het is een zeer intensieve 1 op 1 coaching.

De werkwijze komt overeen met die van het totaalpakket.

Buiten de consulten het eveneens mogelijk om per mail of Whats App vragen te stellen of me op de hoogte te houden van je vorderingen. 

Na deze intensieve begeleiding heb je je doelen bereikt of heb je de kennis en tools in handen om zelfstandig verder te werken. 

Cliënten die voor dit pakket kiezen, hebben de voorkeur voor een langere begeleiding zodat ze stap voor stap kunnen werken aan het veranderen van gewoontes en gedrag.

 

In dit proces ga je dus heel praktisch aan de slag met jouw doelen, zodat je stapsgewijs een gezondere leefstijl ontwikkelt. Je krijgt meer kennis over gezond eten en je zet je kennis om in gedragsverandering waardoor je automatisch gaat vermageren.

Buiten de consulten is er steeds de mogelijkheid om per mail of Whats App vragen te stellen of me op de hoogte te houden van je vorderingen. 

Op het einde het totaalpakket kan je zelfstandig verder. Je hebt de kennis en tools in handen om je einddoel te bereiken.

Nazorg
Extra Weegconsulten 
Extra Vervolgconsulten
Sandra Celis
Gezondheidscoach

Provinciale Steenweg 7

2620 Hemiksem

balanced4life1@outlook.com

Tel. : 0486 24 99 11

Weegconsulten (15 min - eventueel met beurtenkaart)

Nadat u de aanpassingen van uw levensstijl helemaal onder de knie hebt, is het mogelijk om op controle te komen tijdens de weegconsulten. Hier doen we metingen van gewicht, lengte,
lichaamsomtrek, vet en spierpercentage. Dit wordt kort besproken.

Extra vervolgconsulten (60 min)

Deze kunnen na afloop van het gekozen pakket ingezet worden indien u toch het gevoel hebt verdere begeleiding nodig te hebben. Of als u na verloop van tijd extra steun kan gebruiken.