Over Sandra

Specialiteiten
  • 1 op 1 coaching. 

  • Afvallen en behouden van een gezond gewicht.

  • Balans vinden tussen gezond eten en "zondigen". 

  • Jouw knelpunten aanpakken. 

  • Emotie eten. 

Mijn Verhaal

 

Ik heb altijd al een passie gehad voor gezond eten. Ik geraakte echter in verwarring door al die tegenstrijdige berichten in de media. Moet ik nu wel of geen vetten? Moet ik brood vermijden om te vermageren? Er is zo veel informatie over voeding te vinden en toch is overgewicht nog steeds een groot probleem.

In de zoektocht naar antwoorden hierop besloot ik te starten met de opleiding als gezondheidsconsulente. Na afloop ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Ik wou heel graag mijn kennis doorgeven aan iedereen die geïnteresseerd is in voeding, die wilt afvallen of simpelweg vragen heeft over zijn of haar voedingspatroon. Zo leuk om te doen!

Na verloop van tijd merkte ik dat het weten wat wel en niet goed voor je is, vaak niet voldoende is. Ik gaf duidelijke richtlijnen mee. In het begin is de wilskracht erg groot en werd er ook gedaan wat ik vroeg. Maar dan.... Ik werd me er bewust van dat mensen begeleiden naar een gezonde levensstijl meer is dan standaard richtlijnen. De leefstijl en de mindset moeten aangepakt worden! Iedere cliënt is verschillend en heeft een andere aanpak nodig. Ik ging meer opleidingen en workshops volgen. O.a. een opleiding als coach waar ik geleerd heb dat de beste oplossingen uit jezelf komen. Oplossingen waar jij achter staat die ook realistisch en haalbaar zijn. Een coach stelt vragen die je helpen om tot deze oplossingen te komen en motiveert je om de beste versie van jezelf te zijn.

Ook de opleiding emotie eten en de vele boeken die ik hierover heb verslonden, zijn een meerwaarde in mijn begeleiding. Emotie eten wil zeggen dat een persoon gaat eten op het moment dat hij bepaalde gevoelens ervaart. Hoe hiermee omgaan is een hele boeiende materie waarin ik me heb verdiept.

Het is mijn passie geworden om zo veel mogelijk hulpmiddelen te verzamelen die jou kunnen helpen bij het behalen van jouw gezondheidsdoelen. Ik deel graag mijn kennis met jou!

Gezonde groet, Sandra

Sandra Celis
Gezondheidscoach

Peter Benoitlaan 53

2630 Hemiksem

balanced4life1@outlook.com

Tel. : 0486 24 99 11